Engeland nu

Op deze pagina vindt u informatie rondom de Gospel Standard en adressen met kerkdiensten van de huidige chapels, overgenomen uit de Gospel Standard (=contactorgaan van SB).
Het kan zijn dat er op data geen opgave van een predikant is, maar dat er wel een voorgaat. Deze is dan niet aangesloten bij de lijst van Gospel Standard Ministers, maar wel uitgenodigd te prediken.
Afbeeldingen van alle in de Gospel Standard opgenomen chapels kunt u in het fotoboek vinden.

Wilt u abonnee worden van de Gospel Standard (€32.-), heeft u vragen rondom de huidige Strict Baptists, of wilt u Engelstalige boeken bestellen? Dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de Gospel Standard in Nederland: Mevr. G. Clements-Barker, Westeinde 57, 2969 BM Oud Alblas, 0184-691091. Engelstalige uitgaven kunnen ook besteld worden via www.gospelstandardvrienden.nl.

Kerkdiensten- en adressenlijst Strict Baptists Gospel Standard Engeland 2018-05/06

Adressenlijst en ministers Strict Baptists Chapels Gospel Standard Engeland 2017-06

Een goed vakantieverblijf in Engeland, Wilstead, is een aanbouw bij de boerderij van familie Green, aangesloten bij de Strict Baptists. Vanaf deze locatie zijn verschillende Strict Baptist historie bezienswaardigheden te bereiken. Onder andere locatie Southill van J. Warburton Jr. waar ook wel Sr. preekte, is dichtbij en aangesloten als Strict Baptist kapel. Stamford en Oakham, Stadhamptom van J.C. Philpot; Braunston, Sutton Courtney en Abingdon van W. Tiptaft; Attleborough omgeving van Gadsby. Olney van John Newton en Bedfort van John Bunyan zijn heel dicht bij. Op afstand van 3 uur rijden is Manchester en Rochdale van Gadsby en Kerhaw.
De advertentie van deze accomodatie in de Gospel Standard luidt: Wilstead, Bedfortshire. Barn conversion adjacent to farm-hous on small familyfarm. Very comfortable accommodation. Sleeps 2-4. For further details, please telephone (0044) (0)1234 740307 or see www.cottonendfarm.co.uk


Nieuw is dat er in het voormalige woonhuis van Joseph Charles Philpot meerdere goede Bed & Breakfast accomodaties aangeboden worden. De eigenares is zover bekend niet aangesloten bij Strict Baptists.
10 Rutland Terrace te Stamford. http://www.rutlandterracebandb.co.uk/


 Gospel_Standard_201507_middel  Op_reis_langs_oude_paden