Engeland nu

Op deze pagina vindt u de diensttijden van de huidige gemeenten, gegevens van bejaardenhuizen en vakantieverblijven, overgenomen uit het contactorgaan van de Strict Baptists, The Gospel Standard.

THE GOSPEL STANDARD

Wilt u abonnee worden van de Gospel Standard (€32.-), heeft u vragen rondom de huidige Strict Baptists, of wilt u Engelstalige boeken bestellen? Dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de Gospel Standard in Nederland: Mevr. G. Clements-Barker, Westeinde 57, 2969 BM Oud Alblas, 0184-691091. Engelstalige uitgaven kunnen ook besteld worden via www.gospelstandardvrienden.nl.

KERKDIENSTEN

Adressenlijst en kerkdiensten Strict Baptists Chapels Gospel Standard Engeland 2021-09/10

Afbeeldingen van de kapellen waar de diensten gehouden worden kunt u in het fotoboek vinden.

STAGES BEJAARDENHUIZEN BETHESDA HOMES

Regelmatig worden er stagiaires of vakantiekrachten gevraagd bij de bejaardenhuizen van de Gospel Standard. Adressenlijst Bethesda Homes

VAKANTIE ACCOMMODATIES

Een goed vakantieverblijf in Engeland, Wilstead, is een aanbouw bij de boerderij van familie Green, aangesloten bij de Strict Baptists. Vanaf deze locatie zijn verschillende Strict Baptist historie bezienswaardigheden te bereiken. Onder andere een van de oudste originele kapellen, Southill van J. Warburton Jr., waar ook wel Sr. preekte, is dichtbij en aangesloten als Strict Baptist kapel. Stamford en Oakham, Stadhamptom van J.C. Philpot; Braunston, Sutton Courtney en Abingdon van W. Tiptaft; Attleborough omgeving van Gadsby. Olney van John Newton en Bedfort van John Bunyan zijn heel dicht bij. Op afstand van 3 uur rijden is Manchester en Rochdale van Gadsby en Kerhaw.
De advertentie van deze accomodatie in de Gospel Standard luidt: Wilstead, Bedfortshire. Barn conversion adjacent to farm-hous on small familyfarm. Very comfortable accommodation. Sleeps 2-4. For further details, please telephone (0044) (0)1234 740307 or see www.cottonendfarm.co.uk

Voor nog meer vakantieadressen in Engeland klik hier voor de lijst uit de Gospel Standard.

Sinds een paar jaar worden in het voormalige woonhuis van Joseph Charles Philpot meerdere Bed & Breakfast accommodaties aangeboden worden. De eigenares is zover bekend niet aangesloten bij Strict Baptists.
10 Rutland Terrace te Stamford.


 Gospel_Standard_201507_middel  Op_reis_langs_oude_paden