Engeland nu

STRICT BAPTISTS EN THE GOSPEL STANDARD

Wilt u abonnee worden van de Gospel Standard, heeft u vragen rondom Strict Baptists kerkdiensten of anderszins, of wilt u Engelstalige boeken bestellen? Dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de Gospel Standard in Nederland: Mevr. G. Clements-Barker, Westeinde 57, 2969 BM Oud Alblas, 0184-691091 of neem een kijkje op www.gospelstandardvrienden.nl.
Klik hier voor de recente lijst Strict Baptist Kapellen en Contactpersonen, gepubliceerd op  www.gospelstandard.org.uk.

STAGES BEJAARDENHUIZEN BETHESDA HOMES

Regelmatig worden er stagiaires of vakantiekrachten gevraagd bij de bejaardenhuizen van de Gospel Standard. Adressenlijst Bethesda Homes

VAKANTIE ACCOMMODATIES

Een goed vakantieverblijf in Engeland, Wilstead, is een aanbouw bij de boerderij van familie Green, aangesloten bij de Strict Baptists. Vanaf deze locatie zijn verschillende Strict Baptist historie bezienswaardigheden te bereiken. Onder andere een origineel oude kapel van de gemeente te Southill. Warburton jr. heeft hier gestaan en sr. preekte er ook wel.  Olney van John Newton en Bedfort van John Bunyan zijn heel dicht bij.

Klik hier voor de lijst vakantie adressen uit de Gospel Standard.

Sinds een paar jaar worden in het voormalige woonhuis van Joseph Charles Philpot meerdere Bed & Breakfast accommodaties aangeboden worden. De eigenares is zover bekend niet aangesloten bij Strict Baptists.
10 Rutland Terrace te Stamford.


 Gospel_Standard_201507_middel  Op_reis_langs_oude_paden